Haarstudio 1
Mankeslaan 1
3431 GR Nieuwegein
030-8200561
info@haarstudio1.nl

EVEN VOORSTELLEN.

Mijn naam is Belinda, ik ben ontzettend trots om u langs deze weg kennis te laten maken met Haarstudio 1.

Mijn loopbaan als kapster begon met het behalen van mijn eerste diploma in 1990. Hierna ben ik werkzaam geweest in verschillende salons in het midden van het land en heb ik mezelf op alle vlakken kunnen ontwikkelen. Na 5 jaar ben ik begonnen in een salon waar ik uiteindelijk 15 jaar met veel plezier heb gewerkt. Daar heb ik trainingen verzorgt van het personeel van met name de beginnende kappers/kapsters. Dit heb ik altijd met veel liefde en plezier gedaan. Ook heb ik mezelf op het gebied van haarkleuringen gespecialiseerd waar ik nu nog steeds heel veel profijt van heb. In 1998 heb ik het leidinggevende stokje overgenomen en ditzelfde stokje in 2001 weer doorgegeven nadat ik trotse moeder ben geworden van mijn oudste dochter.

Na de geboorte van mijn middelste dochter en jongste zoon vond ik het toch wat lastig om werk en prive te combineren en heb mijn carierre op een wat lager pitje gezet. In deze periode heb ik wat minder maar nog steeds intensief en met heel veel plezier gewerkt bij een kleinere maar heel drukke salon. In deze periode is mijn wens om al mijn creativiteit in mijn eigen haarstudio te steken alleen maar gegroeid.

Inmiddels bestaat Haarstudio 1 al weer enkele jaren met een vaste en tevreden klantenkring. Mijn eigen studio waar ik alle tijd en aandacht voor u heb om in een gezellige en ontspannen sfeer uw haar weer lekker in model te brengen.

In de beginfase waren de openingstijden tot een paar dagen in de week, maar nu zijn de openingstijden aanzienlijk verruimd en kan ik flexibel inspelen op al uw wensen.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen, bel of mail gerust voor het maken van een afspraak of voor vragen.

De samenstelling, de inhoud en de structuur van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd.
Copyrighted Haarstudio 1 Nieuwegein B.V. © 2021